startpagina

Photo organizer.

Schrijf relatieve padnamen naar de huidige lijst met padnamen.


Explanation in English
Explanation in EnglishSchrijf relatieve padnamen naar de huidige lijst met padnamen. Als je een nieuwe map hebt gekozen voor je nieuwe systeem om je foto's in te gaan bewaren of wanneer je daar mappen aan hebt togevoegd of in hebt verwijderd kan deze functie heel handig voor je zijn.
Gewoon die map kiezen met de lange knop en kiezen of je de namen van de submappen in die map wilt toevoegen aan de bestaande lijst of dat je de oude lijst wilt overschrijven met die relatieve padnamen en dan op ok klikken.
Photo organizer zal dan alle bestaande submappen in de gekozen map in je gebruikte lijst voor mappen zetten zodat je die direct kunt gaan gebruiken via de knop folder of map op het hoofdschrm.

Folder lijst compleet en nieuw. Nadat je op de ok knop hebt geklikt zal Photo organizer de folder lijst gaan aanpassen en daarna direct naar het hoofdscherm teruggaan. Daar zie je dan ook dit informatievenstertje waarin je kunt zien wat Photo organizer net heeft gedaan.
Overige functies. kopieer foto's naar map / wis overbodige foto's vanuit csv bestand. Hernoem foto's, schrijf of verander EXIF tijd in foto's in een map of set met mappen. Haal miniaturen uit foto's, verwijder metadata uit foto's in een map of set met mappen. Zoek naar dubbele foto's in een csv bestand, een map of een set met mappen. Maak csv bestand met velden van alle foto's in een map of in een set met mappen. Schrijf velden uit een csv bestand in alle foto's vermeld in dat csv bestand. Schrijf velden vanaf het scherm in alle foto's in een map. Maak, verander of kombineer tekst en/of csvbestanden. Schrijf exif tijd als iptc tijd en/of naam van foto's als naam in foto's en/of verwissel. Schrijf relatieve mapnamen in het nu gebruikte tekstbestand met mapnamen. Gebruik informatie in de foto's om ze te selecteren voor een diashow om te kopiŽren.
Door te klikken op elk van de knoppen in deze afbeelding spring je direct naar de uitleg over die functie. Of je kunt direkt naar de startpagina gaan of terug naar de 'overige functies' op de uitlegpagina over het hoofdscherm gaan.Hans van der Hoeven
Liesbospark 28
4813 HV Breda
The Netherlands
Programma uitleg
vragenlijst
Contactformulier
Ik wil een sleutel
email:info@photoorganizer.nl
© 2010, Hans van der Hoeven
URL: www.photoorganizer.nl
© HHdesign. Webmaster: HHdesign.