home

Organiseer je foto's.

Het gemakkelijkste hulpmiddel om je foto's mee te organiseren door metadata in de foto's te schrijven en de plaats van de foto's op je computer mee te bepalen.
Maak mooie foto shows, gebaseerd op de metadata in de foto's en speel die af met Photoviewer.

English site
English site.


De laatste versie van Photo organizer en Photo viewer kun je hier downloaden als een zip bestand. Plaats het in een map naar keuze en klik het daar aan. Het zal zichzelf uitpakken en de volgende 6 bestanden in die map plaatsen:


Photo_organizer.exeHet programma zelf waarmee je al je jpg foto's kunt organiseren.
Photo_viewer.exeHet programma waarmee je al je foto's kunt laten zien op het scherm. Maak een show van alle foto's in een map of van een fotoshow in een csv bestand zoals die gemaakt werd door photoorganizer. Dit programma is echter niet gelimiteerd tot alleen maar jpg bestanden. Het kan ook diverse andere beeldbestanden laten zien. En dit programma is freeware. Gebruik het zoals je wilt, zonder beperkingen. Maar laat het me weten als je het programma leuk vind.
Dit programma is alleen een viewer. Het kan nooit schrijven in een foto, dus het kan nooit iets veranderen in je verzameling. Dus het is altijd veilig om te gebruiken.
photo_version_info.txt   Een klein tekstbestand waarin een lijstje met wat info over deze en vorige versies beschreven staat.
jpegtran.exeFreeware commandline programma dat door photoorganizer wordt gebruikt voor lossless draaien en knippen van foto's. Voor meer informatie over dit programma, ga naar http://jpegclub.org/jpegtran/
exifiron.exeFreeware commandline programma dat door photoorganizer wordt gebruikt na jpegtran.exe gebruikt te hebben om de foto's te optimaliseren en de miniatuurfoto en de orientatie vlag te corrigeren. Voor meer informatie over dit programma, ga naar http://www.nic.funet.fi/pub/sci/graphics/packages/photomolo/photomolo.html
exifiron.txtTekstbestand waarin de commando's om exifiron.exe te kunnen gebruiken staan beschreven.

Nadat je de zip hebt gedownload en uitgepakt kun je photo organizer aanklikken. De eerste keer dat photo organizer opgestart word zal het zijn introductiescherm openen en je laten zien welke keuzes je hebt om snel en efficient met het programma te kunnen gaan werken.


Gebruiksvoorwaarden: Het gebruik van dit programma is volledig je eigen keuze en risico. Ik zal nooit aansprakelijk kunnen zijn voor enige vorm van schade die veroorzaakt zou kunnen zijn door het gebruik van dit programma. Photo organizer is in staat om je volledige fotoverzameling te organiseren en foto's die je niet meer wilt te wissen. Maar dit betekent dan ook dat je door verkeerd of onbedoeld gebruik van photo organizer foto's kunt wissen die je niet kwijt wilt. Lees goed welke opties je allemaal aan zet en zorg er voor dat je ze begrijpt. Bij twijfel: probeer ze uit op foto's die niet belangrijk zijn.
En zorg altijd voor een backup van al je foto's.


Hans van der Hoeven
Liesbospark 28
4813 HV Breda
The Netherlands
Programma uitleg
Veelgestelde vragen
startpagina
Contact formulier
Ik wil een sleutel
mail:info@photoorganizer.nl
© 2015, Hans van der Hoeven
URL: www.photoorganizer.nl
© HHdesign. Webmaster: HHdesign.